Esnaf Odası göreve hızlı başladı
.gif&w=600&h=338)
Taşköprü Esnaf Odası’nın yeni yönetimi ayağının tozuyla yöneticileri ziyaret etti
Taşköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 25 Ocak’ta yapılan genel kurul ve seçimlerde göreve gelen başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ilçe yöneticilerini ziyaret etti.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni başkanı ve yönetim kurulu ilk olarak İlçe Kaymakamı Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Mermer ve İlçe Mal Müdürü İrfan Tezcan’ı makamlarında ziyaret ederek ilçemiz esnafları ve sorunları hakkında bilgi verdiler.
İlçe Kaymakamı Ali Yılmaz, “İlçemizin gelişiminde esnafımızla beraber hareket edeceğiz” diyerek yeni yönetimi tebrik etti.
Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’da yeni yönetimi tebrik ederek, ilçeye hizmet için her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Hüseyin Arslan ilçeye gelecek olan organize sanayi ve doğalgaz konusunda sizlerden de destek bekliyoruz dedi. Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı M.Mehmet Tatlı da ilçemiz yararına ilçemize yapılacak olan işlerde her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız dedi ilçe emniyet müdürü İsmail Mermer ve ilçe Mal Müdür İrfan Tezcan da yeni yönetim kurulunu tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Haber: Emre ÖZKAN