Karabük'te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplamda 6 kişi yaralandı. Yetkililer, her iki kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirirken, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Jandarma Kavşağı'ndaki Kaza
Günün ilk kazası, 100. Yıl Mahallesi Jandarma Kavşağı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, S.A. yönetimindeki 34 YB 5886 plakalı hafif ticari araç, kırmızı ışıkta durmayarak kavşaktan dönmekte olan N.Ç. idaresindeki 78 ST 409 plakalı otomobile çarptı.
Kaza sonucunda, otomobil sürücüsü N.Ç. ve aracın içerisinde bulunan yolcu T.Ç. yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, kaza anı bir is yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Organize Sanayi Kavşağı'ndaki Kaza
Günün ikinci kazası ise Karabük-Eskipazar kara yolu Organize Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. C.Ş. yönetimindeki 78 M 4053 plakalı yolcu minibüsü, Organize Sanayi istikametine dönmek isteyen Y.K. idaresindeki 06 EUH 279 plakalı otomobille carpıştı.
Minibüs içerisinde bulunan yolculardan D.İ., İ.A., Z.S. ve V.H. kazada yaralandı. Kaza sonrasında çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk yardım ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yetkililer, hastanede tedavi gören yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini paylaştı.
Polis ekipleri, her iki kazayla ilgili detaylı inceleme başlatırken, sürücüler için trafik kurallarına uyma noktasında bir kez daha uyarıda bulunuldu. Kazalar, güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri ışığında araştırılıyor.