Kastamonu'da Gaziler ve Şehit Aileleri ile Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi Kastamonu'da Gaziler ve Şehit Aileleri ile Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Türk pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla alkolü bıraktığını duyurmuştu. Bu haber sevenlerini sevindirirken, ünlü şarkıcının annesi Nesrin Ortaç da konuya dair ilk kez konuştu. İşte Serdar Ortaç'ın annesi Nesrin Ortaç'ın o açıklamaları...

Kastamonu Serdarortac Sanatci Alkol Tiktok Kastamonuhaber98

"Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor"

Serdar Ortaç ve İrlandalı manken Chloe Loughnan 2014 yılında nikah masasına oturdu. Ancak ikili yollarını 2019 yılında ayırdı.

Şimdilerde MS hastalığıyla mücadele eden ünlü popçu magazin gündemine sıkça gelmeye devam ediyor.

700 bin TL nafaka ödediği eski eşini hala unutamadığı konuşulan ama maddi ve manevi sıkıntılar da yaşayan Ortaç, "Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor" diyerek isyan etmişti.

"Sanki namus suçu"

TikTok canlı yayınlarında alkol ve sigara kullanan ve küfürlü konuşan Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı kapatıldı. Serdar Ortaç ise bu duruma sinirlenerek Ortaç "TikTok hesabımı kapatmışlar, sanki namus suçu işledim." demişti.

Kastamonu Serdarortac Sanatci Alkol Tiktok Kastamonuhaber

Ve son olarak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla alkolü bıraktığını duyurmuştu. Bu haber sevenlerini sevindirirken, ünlü şarkıcının annesi Nesrin Ortaç da konuya dair ilk kez konuştu.

Nesrin Ortaç konu hakkında; "Eğer bunu yapmışsa gerçekten büyük adam. Ve verdiği sözü de yapar. Hiç sevmediğim alkol zaten. O da biliyor bunu." dedi.

Kastamonu Serdarortac Sanatci Alkol Tiktok Kastamonuhaber55

Aynı zamanda oğlunun kapatılan TikTok hesabı hakkında ise de 'İyi olmuş' cümlelerini kullandı.

(takvim)

Editör: Haber Merkezi