Taşköprü Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Ceyhun Çorbacı, Cide Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Serdar Kaptan ve Türkiye LEADER Topluluğu Yönetim Kurulu üyesi Dr. Orhan Polat ile birlikte, Kastamonulu hemşehrimiz olan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Yardımcısı Yumaklı’ya Yerel Eylem Grupları tarafından IPARD 2’de gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verilmesinin ardından, IPARD 2 sürecinde yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bir sunum yapıldı.

Ankara ziyaretleri kapsamında Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Avrupa Birliği Yapısal Uyum Yönetim Otoritesi Daire Başkanı Özge Tekin, Koordinatör Şenay Sevengör ve Uzman Berna Giresunlu ile de görüşülerek Ulusal Kırsal Ağ Oluşum Süreci ve 2024 yılında başlaması öngörülen IPARD 3 süreci hakkında bilgi alındı.

Ziyaretler kapsamında, ‘IPARD 3’ sürecinin 2030 yılına kadar devam edeceği ve Yerel Eylem Grubu Derneklerinin çok daha yüksek bir bütçe ile yollarına devam edeceklerinin müjdesi alındı.

Prostat tedavisinde Rezum devrimi: Kastamonu’da ilk tedavi Nefes’te yapıldı Prostat tedavisinde Rezum devrimi: Kastamonu’da ilk tedavi Nefes’te yapıldı

Haber: Hamza Sefa YILMAZ