Atatürkçü Düşünce Derneği Taşköprü Şubesi, Prof. Dr. Tolga Yarman’ın katılımıyla “Enerji Savaşlarının Göbeğindeki Türkiye’ye 2023 Seçimlerine Yönelik Uyarılar” başlıklı konferans düzenledi.

Bu vatan toprağında şehitlerimizin kanı var: Kastamonu'da ağlatan tören Bu vatan toprağında şehitlerimizin kanı var: Kastamonu'da ağlatan tören

Taşköprü Belediyesi Kapalı Düğün Salonu’nda gerçekleşen konferansın açılış konuşmasını Taşköprü ADD Şube Başkanı Gültekin Mumcu yaptı.

Ardından konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Tolga Yarman, dünyanın enerji savaşlarında Türkiye’nin rolü ve ülkemizin üzerinde oynanan oyunları anlattı.

Yarman ayrıca, Taşköprülü dinleyicilere ülkemizin başta jeopolitik konumundan kaynaklı olmak üzere siyasi ve ekonomik konularda uyarılarda bulundu.

2 saat olarak planlanan program, katılımcıların ilgisi nedeniyle yaklaşık olarak 3.5 saat sürdü.

Programa CHP Taşköprü İlçe Başkanı Özkan Keskin, CHP Hanönü İlçe Başkanı Çetin Metin Karakoç, İyi Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Özmen, ADD Kastamonu Şube Başkanı Ülker Yavuzoğlu ve yönetimi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kastamonu Şube Başkanı Emin Arık, MHP Kadın Çalışma Grubu yönetimi ve çok sayıda Taşköprülü vatandaş katıldı.

Haber: Oğuzhan ERDOĞAN