Kastamonu Platformu Meclisini oluşturan Kurucu üyeler İstanbul Kadir Topbaş Kültür Merkezinde bir araya geldi.

Büyük destan 109 yaşında Büyük destan 109 yaşında

İl Başkanları, İlçe Dernek Başkanları ve Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu Başkanlığında buluştu.
Programa Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Kastamonu kanaat önderleri , STK‘lar, basın mensupları, kadın dernekleri, bürokratlar, meclis üyeleri, muhtarlar ve ülke genelinde yaşayan çok sayıda Kastamonulu hemşerilerimiz katıldı.
Programda alınan kararların tüm Türkiye genelinde uygulamaya başlanması, birlik, beraberlik ve dayanışmanın artırılması hususu ele alınmıştır.
Kastamonu Platformu Meclisini oluşturan kurucu üyeler ise; İstanbul Kastamonulular Dayanışma Derneği, İstanbul Kastamonu Konfederasyonu, Ankara Kastamonu Dernekler Federasyonu, Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu, İzmir Kastamonulular Derneği, Çorlu Tüm Kastamonulular Derneği, Kocaeli Kastamonulular Derneği, Zonguldak Kastamonulular Derneği, Sakarya Kastamonulular Derneği ve Karabük Kastamonulular Derneği'nden oluştu.
Programda konuşan Taşköprü Dernekler Federasyonu Başkanı Halil Hasanoğlu; “Bakanımızın liderliğinde bu platformun başarılı olması için var gücümüzle çalışacağız. ” dedi.