CHP İl Parti Sözcüsü Eda Büyükdemirci tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kastamonu’ya gelerek mitinge katılmasıyla birlikte, Taşköprü ilçemiz de aile ve esnaf ziyaretinde bulunacak.
CHP İl Parti Sözcüsü Eda Büyükdemirci tarafından yapılan açıklamada Kastamonu programı ile ilgili; “Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu şehrimize geliyorlar. Cuma ve cumartesi günleri şehrimizde, siz değerli hemşerilerimizle birlikte olacaklar. Bir dizi ziyaret ve açılış programı için şehrimize gelen Torun ve İmamoğlu, 20 Ocak Cuma Günü ilk olarak Araç ilçemizi ziyaretlerinin ardından, Cuma Namazını Şeyh Şabanı Veli (Hz. Pir) Camii’nde kılacaklar ve Kastamonulular ile buluşacaklar. Sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile yapımı tamamlanan Daday ilçemizdeki Kapalı Pazar Yeri’nin açılış törenine katılacak olup burada konuşmalarını yapacaklar.
Cuma akşamı il protokolü başta olmak üzere ittifak ortaklarımız, siyasilerimiz, muhtarlarımızla akşam yemeğinde buluşacaklar. Cumartesi günü Taşköprü ilçemize ziyaretleri sonrası kendilerini Safranbolu’ya uğurlayacağız” ifadelerine yer verildi.

Kastamonu'da tefeci operasyonu Kastamonu'da tefeci operasyonu