Taşköprü Belediyesi’nde şubat ayı itibariyle en düşük işçi maşı 11 bin 200 TL, şirket çalışanı maaşı ise 10 bin 250 TL oldu.

Taşköprü Belediyesi’nde çalışan işçileri sevindiren haber Belediye Başkanı Abdullah Çatal’dan geldi. Belediye Başkanı Çatal, ilçemizi daha güzel yarınlara birlik ve beraberlik içerisinde taşıyacaklarını ifade ederek, “Birlikte ilçemizin geleceği için gece gündüz demeden çalışan Taşköprü Belediyesi Limitet Şirketimiz personeli ve kadrolu işçi personelimize günlük 55 TL olmak üzere aylık net 1.430 TL yemek yardımı yapacağız. Bu kapsamda şubat ayından itibaren kadrolu işçilerimiz en düşük net maaş olarak 11 bin 200 TL, Taşköprü Belediyemiz Limitet Şirketi personelimiz ise en düşük net maaş olarak 10 bin 250 TL alacaklar. Tüm personelimize hayırlı uğurlu olmasını diler, çalışmalarından dolayı teşekkür eder, kolaylıklar dilerim. İlçemizi daha güzel yarınlara birlik ve beraberlik içerisinde taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Kastamonu'da düğün sezonu açılıyor: Yeni evlenecekler dikkat!... Bunları sormadan evet demeyin! Kastamonu'da düğün sezonu açılıyor: Yeni evlenecekler dikkat!... Bunları sormadan evet demeyin!