Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Mustafa Sıtkı Erkek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen “Muhtarları Bilgilendirme” toplantısında köy muhtarlarına müjdeli haberi verdi.
Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, köy muhtarları, mahalle muhtarları, kurum amirleri ve STK temsilcileri katıldı.
Köyler de 2022 yılı içerisinde yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verilen konuşmanın ardından, söz alan Belediye Başkanı Çatal, yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirme yaparak, müjdeli haberi köy muhtarları ile paylaştı.
Çatal, köy muhtarlarının yoğunlukla aradığı vidanjör için, çözüm yolu bulduklarını belirterek, “Şubat Ayı Meclis toplantımıza gündeme getirerek, Köylülerimizin eksik olarak ve Belediyemizden sürekli vidanjör talebinde bulunmasının ardından, Kaymakamlığımıza bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’na sadece köylerimizde kullanılmak üzere ve taleplerini zamanında yetişmesi adına, bir adet vidanjör hibe ediyoruz. Köylü vatandaşımızın taleplerini yerine getirmek bizim için önemli” dedi.
Belediye Başkanı geçtiğimiz haftalarda Taşköprü Belediyesine sıfır 2022 model vidanjör kazandırdıklarını müjdesini vermişti. Çatal, Belediye bütçesinden 1 vidanjör daha aldıklarını ifade etti.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ

Kastamonu'da; Kahramanların ve şehitlerin okulu 139 yaşında Kastamonu'da; Kahramanların ve şehitlerin okulu 139 yaşında