Taşköprü İlçe Başkanı Uçar duyurdu: Serhat Gökmen, mazbatasını aldı! Taşköprü İlçe Başkanı Uçar duyurdu: Serhat Gökmen, mazbatasını aldı!

Taşköprü Belediyesi tarafından, hem il dışında yaşayan vatandaşların hem de ilçe merkezinde ki vatandaşların yakınlarının mezarlık yerini öğrenebilmesi için Mezarlık Bilgi Sistemi oluşturuldu.

Mezarlık Bilgi Sistemin de Taşköprü Belediye Resmi İnternet Sitesinden giriş yapılarak vefat eden kişinin isim ve soy ismini yazarak, hangi ada, hangi parsel olduğu fotoğraflı şekilde görülebilecek.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, güzel hizmetler yapmaya devam ettiklerini kaydederek, gurbet ve sıladaki vatandaşlarımızın yakınlarının mezar yerini görebileceklerini kaydetti.

Çatal yaptığı açıklamada; “Büyük adımlarla ve yenilikçi anlayış ile devam ettiğimiz hizmetlerimize bir yenisini daha ekleyerek, kalıcı hizmetler yapmaya devam ediyoruz.

Mezarlık İşleri Hizmet Binası ve Gasilhane binamızın yapımında sona gelinmesinin ardından, hem sıladaki vatandaşlarımız için hem de yakınlarının mezarlık yerini öğrenebilmesi için, Mezarlık Bilgi Sistemi oluşturarak kullanıma açtık.

Mezarlık Bilgi Sistemimizde Kurbantepe, Zımbıllı, Ağcıkişi ve Gökırmak Mahallesi Mezarlığımızda bulunan, mezarlarımızı e - sisteme yükleyerek, vatandaşlarımız hem Taşköprü Belediyesi İnternet sitesinden girip, hem de Mezarlık İşleri Hizmet Binasında yakınlarının mezarlarını görebilecekler” dedi.

Çatal, Mezarlık Bilgi Sistemi’nin gün geçtikçe daha da güncellenerek hizmete devam edeceğini belirtti.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ