Kastamonu 1.Amatör 7. Hafta Maçında lider Taşköprüspor takipçisi Tosyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Deprem felaketi nedeniyle ertelenen Kastamonu 1. Amatör 7.nci hafta karşılaşmasında ligin en güçlü iki takımı lider Taşköprüspor ve Tosyaspor, Tosya İzzet Aksalur Stadında karşılaşacak. İlk yarı Taşköprü’de oynanan karşılaşmayı Sarı Kırmızılı Taşköprüspor 2-1 kazanmayı bilmişti.

Batur Otel sahibi Yılmaz Batur, hayatını kaybetti Batur Otel sahibi Yılmaz Batur, hayatını kaybetti

KASTAMONU DERBİSİNİ KİM KAZANACAK?

Oynadıkları maçlarda sadece bir beraberlik alarak liderlik koltuğunda oturan Taşköprüspor ile oynadığı maçlarda sadece Taşköprüspor’a yenilen Tosyaspor liderlik mücadelesinde kimin galip geleceği merak ediliyor.

TOSYA’DA BÜYÜK HEYECAN VAR

Lider Taşköprüsporun bir puan gerisinde bulunan ve kendi sahasında oynayacağı bu maça şehirde büyük ilgi var. Tosyalılar tribünleri full doldurmak ve lider Taşköprüsporu baskı altına alıp galip gelmek istiyorlar.

Lider Taşköprüspor geçen yıl oynadığı BAL liginde başarılı olmasına rağmen statü gereği bir alt lige düşürülmüştü. Tecrübeli Taşköprüspor, Tosya deplasmanında tecrübesine ve istikrarlı futboluna güveniyor.

Nüfus ve siyaset arenasında da rekabeti olan iki ilçe arasında rekabet şimdi futbol sahasında. Bakalım Kırmızı beyaz Tosyaspor mu, yoksa Sarı Kırmızılı Lider Taşköprüspor mu kazanacak?