Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkıp 6'lı Masa'dan kalkan Meral Akşener, bugün İmamoğlu ve Yavaş ile görüştü. İYİ Parti lideri iki büyükşehir belediye başkanına cumhurbaşkanlığı yardımcısı olmalarını önerdi. Bu gelişme sonrası 6'lı Masa, Akşener'in de katılımıyla Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde tam kadro toplandı.

Taşköprü Sevim Tokatlı MTAL Gastronomi Festivali'ne damga vurdu! Taşköprü Sevim Tokatlı MTAL Gastronomi Festivali'ne damga vurdu!

Geçtiğimiz cuma günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı Masa'daki 5 partinin cumhurbaşkanı adaylığı için Kemal Kılıçdaroğlu'nun adında mutabık kaldıklarını ve buna karşı çıktıklarını açıkladı. Bu gelişmenin ardından masadaki 5 partinin bugün bir toplantı daha yapma kararı alıp cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını duyuracakları belirtilmişti.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'IN, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLMASINI TEKLİF ETTİLER

Saat 15.00'te yapılacak toplantının öncesinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş İYİ Parti genel merkezine ziyarette bulundu.

6'LI MASA TOPLANTISI ERTELENDİ

20 dakika süren zirve sonrası iki başkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelirken yaşanan görüşme trafiği nedeniyle 6'lı Masa'nın adayını belirleyeceği toplantı ilerleyen saatlere ertelendi.

AKŞENER İLE KILIÇDAROĞLU'NDAN İKİLİ GÖRÜŞME

Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın toplantısı öncesi son dakika görüşme kararı aldı.

(Haber Merkezi)