Taşköprü ilçesinde sokak sağlıklaştırılması için somut adımlar atıldı.

İlk etap olarak Delibey Sokakta başlayacak olan ve toplamda  13 bina tarihi yapıya uygun şekilde tadilat edilerek ev sahiplerine teslim edilecek.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü'nden Taşköprü Belediye Başkanı Arslan'a ziyaret İlçe Gençlik ve Spor Müdürü'nden Taşköprü Belediye Başkanı Arslan'a ziyaret

Taşköprü Belediyesi Toplantı Salonu’nda ev sahiplerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Kültür ve Turizm  Bakanlığı personeli Sema Ongun ve yüklenici firma sahibi Mimar Mehmet Tüvel’in katımı ile süreç ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Taşköprü’nün turizm şehri olma yolunda olduğunu belirterek, “Bugün ilçemizin geleceği ve turizm şehri olma yolunda uzun süren çabalarımız sonuç verdi ve sokak sağlıklaştırması yapılacak olan Delibey Sokak’taki ev sahiplerimiz ile bir araya geldik.

İlçemiz için turizm alanında büyük adım attığımız bu günde, Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli Sema Ongun ve yüklenici firma sahibi Mimar Mehmet Tüvel’in katımıyla  ev sahiplerimizi süreç hakkında bilgilendirmede bulunduk.

Toplamda 3 etap içerisinde devam edecek olan projemiz önümüzdeki günlerde  Delibey Sokak’tan başlayacak.

Taşköprümüzün turizm şehri olması için büyük bir adım attık. İlçemize ve kıymetli halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ