Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolasıyla, 11 ili etkileyen depremde Gaziantep’ten  ilçeye yerleşen Kaya ailesini ziyaret etti.

İlçeye bağlı Afşar köyünde oturan 10 kişilik Kaya ailesini ziyaret eden Çatal, bayanların ise “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü“  kutladı.

Şehit İlker Narin’nin annesi Elife Narin ve Babannesi Türkan Narin’i unutmayan Belediye Başkanı Çatal, yaptığı açıklamada; “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen depremden sonra Gaziantep’ten  ilçemize bağlı Afşar köyüne gelerek yerleşen ailemizi ziyaret ederek, hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık. Hem de geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.  Biraz yüreğimiz buruktu ama bu zor günleri birlikte aşarak yaralarımızı  birlikte saracağız. Ailemiz ile sohbet ederek, her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. Ayrıca bizlere emanet olan Şehit ailemiz Elife annemizi ve Türkan annemizi ziyaret ederek ellerinden öptük. Rabbim başımızdan eksik etmesin bizlerde onların birer evlatlarıyız her zaman yanındayız“ ifadelerini kullandı.

Ziyarette Belediye Başkanı’nın eşi Nebahat Çatal, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, Ülkü Ocakları Başkanı Av. Harun Uğur, Kadın Kolları Başkanı Gül Kuşçu ve MHP Belediye Meclis üyesi Sennur Yüzücü eşlik etti.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ

Nail Geyik, MHP Adayına Destek İstedi Nail Geyik, MHP Adayına Destek İstedi