PARTİYE ADAYLIK BAŞVURUSU YAPANLARA AFAD'A BAĞIŞ ŞARTI

Partimize adaylık başvurusu yapacak herkes önce, belirlenecek asgari tutarı AFAD'ın deprem yardım hesaplarına bağış olarak yatıracaktır. Türkiye, 6 Şubat depremlerinin yol açtığı yıkıntıları kaldırmadan, ekonomik, sosyal ve psikolojik kayıplarını telafi etmeden geleceğine güvenle bakamaz. 14 Mayıs süreci, kısır siyasi çekişmelerin, yalan, iftira kampanyalarının mecrası haline dönüştürülürse, 85 milyon insanımız önünde vebale gireriz.

Taşköprü Sarımsak Üreticileri Birliği'nin Olağan Mali Genel Kurulu Yapıldı Taşköprü Sarımsak Üreticileri Birliği'nin Olağan Mali Genel Kurulu Yapıldı

"TÜM MÜZİKLERİ YASAKLIYORUZ"

Türkiye için hemen şimdi, diyerek 14 Mayıs'ı, 6 Şubat yıkımının izlerini silecek hayırlı bir yarışa dönüştürmek istiyoruz. Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak bizimle yarışacak ve TBMM'de temsil için mücadele edecek herkesten bu samimi çağrımıza destek bekliyoruz. Bu seçimde Cumhur İttifakı olarak hazırladığımız tüm müzikleri yasaklıyoruz. Müziksiz bir kampanya olacak, ruberu ( yüzyüze) görüşmelerle kampanyamızı sürdüreceğiz."