Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 14 Mart Tıp Bayramı dolasıyla  sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Başkan Çatal, ilçede bulunan Sağlık Ocakları, İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil İstasyonu ve Taşköprü Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı. Başkan Çatal, Taşköprü Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanları ile birlikte pasta kesti.

Kastamonu'da 44 adrese silah operasyonu: 7 kişi tutuklandı! Kastamonu'da 44 adrese silah operasyonu: 7 kişi tutuklandı!

Belediye Başkanı Abdullah  Çatal,  yaptığı açıklamada; “Ülkemizin her köşesinde, gece gündüz demeden, İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz özveriyle çalışan Taşköprü Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil İstasyonu, Sağlık Ocakları ve Belediyemiz bünyesinde hizmet veren değerli sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramlarını tebrik ettik. Bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tüm hekimlerimizin ve tıp çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ziyaretlerde Başkan Çatal’a, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rıdvan Uçar’da eşlik etti.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ