Ülkemiz de 14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle, seçmen listelerinin güncelleştirilmesi amacıyla 20 Mart 2023-02 Nisan 2023 tarihleri arasında mahalle/köy muhtarlık bölgeleri seçmen listeleri askıya çıkartıldı.

Seçmen niteliğine sahip olan vatandaşların seçmen kayıtlarını kontrol etmeleri, ilçede ikamet ettiği halde seçmen listesinde kaydı bulunmayan seçmenlerin askı süresi içerisinde ikamet beyanında bulunmaları, ikamet beyanında bulunacakları konutta kendi adlarına ait elektrik, su, sabit telefon, doğal gaz abonelik sözleşmesi gibi belgelerden birisi ile ilçe nüfus müdürlüğüne ikamet adresi beyanında bulunmaları, seçmen bilgilerinde yanlışlık olan seçmenlerin ise içe Seçim Kurulu Başkanlığına müracaat etmeleri, İlçe Seçim Kurulu Başkanı İrem Eyüboğlu tarafından vatandaşlara duyuruldu.

Şehidimiz için Kastamonu'da tören düzenlendi: Memleketinde toprağa verilecek Şehidimiz için Kastamonu'da tören düzenlendi: Memleketinde toprağa verilecek