Bahri Alp Ortaokulu’nda LGS (Liseye Geçiş Sınavı)’ye girecek olan öğrencilere motivasyon için ilkokul öğretmenleri sürpriz bir ziyaret yaptı. Öğrenciler bu sürpriz karşısında hem çok şaşırdılar, hem de öğretmenlerine doyasıya sarıldılar.

4 Haziran günü ülke genelinde gerçekleşecek olan sınav öncesi, okul idaresi tarafından organize edilen projede, 8. sınıftaki öğrencilerin 6 ilk okul öğretmenleri sürpriz yaparak, sınav kaygılarını ortadan kaldırmak amacıyla motivasyon konuşmaları yaptıktan sonra öğretmen ve öğrenciler birlikte pasta kesti. Daha sonra öğrenciler ilkokul öğretmenleri ile birlikte sohbet ederek, merak ettikleri soruları ilkokul öğretmenlerini sordular.

Bahri Alp Ortaokulu Müdürü Seyfettin Uzun burada öğrencilere konuşmasında; “Öğretmenlerimizi okulumuza davet ettik sağ olsunlar bizleri kırmadılar, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Buradaki amacımız öğrencilerimizi LGS’ye hazırlamak, motive etmek ve bir adım daha öne çıkarmak. İnşallah bu başarıya birlikte ulaşırız. LGS’de güzel sonuçlar elde edeceğimize şahsım adına inanıyorum. Tüm öğrencilerime başarılar diliyorum" dedi.

Bahri Alp Ortaokulu 8 sınıf öğrencisi Elif Mutlu bizimle beraber ilk adımları atan öğretmenlerimize çok teşekkür ettiğini belirterek, “Bugün yapılan sürprizden dolayı gerçekten çok mutluyuz. İlk okulda bizimle beraber okumayı yazmayı öğreten, bizimle beraber ilk adımı atan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu sürprizden dolayı çok mutlu olduk. Motivasyonumuz yükselttiler, çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrencilerine sürpriz yaparak, özlem gideren Suat Yaşar; “Bahri Alp Ortaokulu'nda 8. sınıf öğrencilerine Liseye Geçiş Sınavına hazırlamak amacıyla bir etkinlik düzenlediler. Yapmış oldukları bu programdan dolayı idarecilerimize, öğretmenlerimizi kutluyorum. Güzel bir çalışma yaptılar, dilerim bu çalışma bir adım öne gitmesinde etkili olur, bizimde katkımız olduğundan dolayı bundan fazlasıyla mutluluk duyarız. Bu tür çalışmalarda üzerimize düşen ne var her zaman hazırım” dedi.

Kastamonu'da hayatını kaybeden uzman çavuşa Gaziantep'te son görev (video haber) Kastamonu'da hayatını kaybeden uzman çavuşa Gaziantep'te son görev (video haber)

Haber: Hamza Sefa YILMAZ