Taşköprü’de Çanakkale Zaferi’ne Yakışan Program

Taşköprü ilçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 108. Yıldönümü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi.
Taşköprü Şehitliğinde başlayan programda Taşköprü Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği tarafından Şehitlik Anıtına çelenkler sunuldu.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sefa Ünal yaparken program Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti.
Şehitlik anıtına karanfil bırakılmasının ardından, program Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam etti.
Taşköprü Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tarih Öğretmeni Keskin Gündüz yaptı.
Müzik dinletisi ve video gösteriminin ardından, öğrencilerin muhteşem gölge tiyatrosunun ardından salonda bulunan katılımcılar tarafından duygu dolu anlar yaşandı.
Düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Ayrıca program sonunda öğrenciler tarafından yapılan ve derece alan resimler sergilendi.
Programa Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Velioğlu, siyasi parti temsilcileri ve kurum amirlerinin yanı sıra öğrenciler katıldı.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ

Prostat tedavisinde Rezum devrimi: Kastamonu’da ilk tedavi Nefes’te yapıldı Prostat tedavisinde Rezum devrimi: Kastamonu’da ilk tedavi Nefes’te yapıldı