KOÇ

Sevgili Koç burçları, bugün hobilerinize yönelerek kendi iç dünyanızda bir keşfe çıkacaksınız. Gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle geçmişten gelen bazı konularla mücadele etmeniz gerekebilir. Bu nedenle sevdiklerinizle bir araya gelmeden önce mutlaka düşüncelerinizi gözden geçirmelisiniz.

BOĞA

Sevgili Boğa burçları, bugün kendinizle ilgilenmek ve dinlenmek için mükemmel bir fırsat! Uzun süredir görüşmediğiniz bir kişiden gelecek haberle birlikte hayatınızda bazı değişikliklerin yaşanması söz konusu olabilir. Eski arkadaşlarınızla görüşmek için fırsatları değerlendirin.

İKİZLER

Sevgili İkizler burçları,bugün hayat amacınızı sorguladığınız ve yeni çıkarımlarla birlikte hedeflerinizi değiştirmeyi tercih ettiğiniz bir gün olacak. Sevdiklerinizin fikirlerine her zamankinden daha fazla önem veriyorsunuz. Ancak son kararı kendinizin verdiğinizden emin olun.

YENGEÇ 

Sevgili Yengeç burçları kariyeriniz daha iyiye gitmek üzere. Bugün yeni fırsatlar karşınıza çıkacak ve iş değişikliği gibi bir durum söz konusu olacak. Sosyal anlamda kendinizi ifade etme konusunda zorlanabilirsiniz. Empati yeteneğinize her zamankinden daha fazla güvenmelisiniz.

ASLAN 

Sevgili Aslan burçları, bugün beklentiler gerçekleştiğinde her zaman gerçek mutluluğa ulaşmadığınızı fark edeceksiniz. Aşk hayatınızdaki sürprizlerle birlikte geleceğe dair daha ciddi adımlar atma eğilimdesiniz. Sevdiklerinizle bir araya gelmek için harika bir zaman!

BAŞAK 

Sevgili Başak burçları bugün geçmişte kaldığını düşündüğünüz bazı sorunlar çirkin yüzleriyle yeniden karşınıza çıkabilir. Sorunlarla yeniden uğraşma enerjisini kendinizde bulamadığınızı düşünseniz bile durumları değerlendirmek kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

TERAZİ 

Sevgili Terazi burçları, bugün havada romantizm kokusu var. Partnerinizle romantik komedi filmlerini kıskandıracak bir gün geçirme fırsatına sahipsiniz. Günün güzel enerjisine kapılmak için önünüzde hiçbir engel bulunmuyor. Kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek için birkaç adım atmanız yeterli olacak.

AKREP 

Sevgili Akrep burçları, bugün hane ve iş hayatınızla alakalı olarak bazı değişikliklerin peşinden gitme arzusu hissedebilirsiniz. Cesur bir şekilde ilk adımı attığınızda gerisinin çorap söküğü gibi geldiğini göreceksiniz. Şartları değerlendirdiğinizde mevcut durumunuzdan daha iyi bir noktaya ulaşmak için önünüzde hiçbir engel olmadığını fark edeceksiniz.

YAY 

Sevgili Yay burçları, dışarıda sizi çağıran büyük bir dünya var. Neden uzaklarda bir macera planlamıyorsunuz? Yeniliklere atılmak hem romantik hem de duygusal anlamda kendinizi ifade etme konusunda yardımcı olacak. Kendinizi anlamlandırma çabanızın sonuçlarını almak üzeresiniz.

OĞLAK 

Sevgili Oğlak burçları, bugün hayatınızı düzene koymak için bazı adımlar atacaksınız. Bu adımlarla birlikte sevdiklerinizin size olan güveni ve desteği artacak. Tek yapmanız gereken sakince düşünerek birkaç karar vermek. Sonrasındaki yol planınızı hayat karşınıza kendiliğinden çıkartacak.

KOVA 

Sevgili Kova burçları, bugün maddi ve finansal konularla ilgili olarak ortaya çıkan bazı aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum hem canınızın sıkılmasına hem de gergin bir ruh haline girmenize neden olabilir. Bu durumda sevdiklerinizle bir araya gelmek rahatlamanıza yardımcı olabilir.

BALIK 

Sevgili Balık burçları bugün bilmediğiniz yönlerinizi keşfedeceksiniz. Bugün sürprizler karşınıza çıkacak ve sizi mutlu edecek. Fırsatları değerlendirmek hayatınızda yeni kapıların açılmasına yardımcı olacak. Objektif değerlendirmeler yapmalısınız.

Meteoroloji'den çok sayıda il için sağanak yağış uyarısı: Kastamonu'da dereceler 27'yi gösterecek Meteoroloji'den çok sayıda il için sağanak yağış uyarısı: Kastamonu'da dereceler 27'yi gösterecek