Altın fiyatlarında son durum: Kastamonu’da gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar? Altın fiyatlarında son durum: Kastamonu’da gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar?

İYİ Parti’de Tosya İlçe eski Başkanı Makine Mühendisi Mustafa Güvenç, İYİ Parti’den Kastamonu Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Güvenç, söz konusu başvuru sonrasında sosyal medyadan yaptığı başvurusunda: “Bugün, Kastamonu ilçe başkanlarımızla TBMM ve Genel merkezimizdeydik. Aday adaylığı sürecimi başlatmış olduk. Kastamonu iyi olacak” dedi.

Basın toplantısına İYİ Parti Teşkilat Başkanı Av. Özgür Ergülenoğlu, önceki dönemlerin İl Başkanları ve partililer katıldı.

Özgür Ergülenoğlu

Açılış konuşması yapan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Av. Özgür Ergülenoğlu, “Seçimlere bildiğiniz gibi 55 gün var, çok önemli bir seçime giriyoruz. Kastamonu'da da İYİ Parti'nin yükselişi herkesin gözleri önünde. Her geçen gün aday sayımız artıyor. Bu bizim partimizin potansiyelini Kastamonu'daki gücünü gösteriyor. Hep beraber inşallah güzel bir seçim geçireceğiz. Hem Kastamonu'da hem Türkiye'de partimizi birinci parti yapacağımıza inanıyorum. Tosya'daki önceki dönem ilçe başkanımız aday adaylığı kararlarını verdi. Onun açıklaması için bulunduk. Ben huzurunuzda kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Tosyalı Akademisyen Mustafa Güvenç, İYİ Parti’nden milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi. İYİ Parti İl Başkanlığı’nda dün partililerle bir araya gelen Güvenç, basın açıklamasında bulundu.

Mustafa Güvenç

Kendisi hakkında bilgi vererek sözlerine başlayan Mustafa Güvenç; “Toplumu ötekileştirenlere, sağlığı, adaleti eğitimi bitirenlere, Sinan Ateş’in katillerine karşı, pudra şekercilere, toplumumuzu bölenlere karşı, mafyalara, çetelere, depremde çadır satanlara karşı Kastamonu'dan milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Başvurumu da genel merkezine yaptık. Başvuru sonucunda resmi olarak aday adaylığımızı açıklıyorum. Milletvekili aday adayı milletvekili olma amacım hiçbir şekilde dokunulmazlık kazanmak veya bundan maddi bir avantaj sağlamamak sağlama amaçlı değil. Benim ikisine de ihtiyacım yok. Benim tamamen isteğim, amacım; çocuklarımız, geleceğimiz için, memleketimiz için sorumluluk oluştu. O sorumluluk sonucunda da milletvekili olmak istiyorum desteklerinizle. Eğer milletvekili olduğumda inşallah nasip eder, ulaşılamayan bir milletvekili olmayacağım. Sizin içinizden çıkan biriyim. Bunu görmenizi, samimiyetime inanmanızı istiyorum. Zaten bu insanların bir araya gelmesi de bu diye düşünüyorum. Sağ olsun eski kurucu başkanlarımız, il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız bunu görerek yanımdalar. Hiçbir şekilde aramızda maddi akrabalık ya da farklı bir bağı yok. Tamamen partimize, İYİ Partimize olan gönüldaşlıktan diye düşünüyorum” dedi.

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı İlhan Engin’de bir selamla konuşmasında; “Birleşe birleşe kazanacağız” diyerek seçimde oylara sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptı.