Yaşadığı bir günlük evliliğin ardından mahkemece ömür boyu nafaka ödemesine karar verilen Mustafa Duman, seçimden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmek için yeniden yürüyüşe hazırlanıyor.

Enerjisa dağıtım şirketleri hizmet verdiği Kastamonu da dahil 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı Enerjisa dağıtım şirketleri hizmet verdiği Kastamonu da dahil 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı

  Merkeze bağlı Pehlivan Köyü’nde ikamet eden Mustafa Duman için, bundan 5 yıl önce başından geçen bir günlük evliliğin ardından eşine ömür boyu nafaka ödemesine karar verilmişti.  İddiaya göre boşanamadığı halde şu anda eşine 2 bin 126 TL nafaka ödeyen Duman, mahkemenin bir an önce sonuçlanmasını istedi.

  Daha önce bu duruma tepki göstermek için Kastamonu’dan İstanbul’a ve Ankara’ya toplamda bin 388 kilometre yürüdüğünü söyleyen Mustafa Duman, tekrar yürüyüş planı olduğunu ve seçimden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek istediğini aktardı. Duman, “Türkiye’de bir ilk yaşanıyor. Bir günlük evliliğe ömür boyu nafaka ve 2 bin 126 TL. Bununla ilgili defalarca başvuru yaptım ama sonuç alamadım. Tek hedefim Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmek. Mahkemenin bir an önce sonuçlanmasını istiyorum. Bu karar çok saçma çünkü çocuğum yok. Bir de boşanamadığım için şu anda 33 yaşımda olmama rağmen evlenemiyorum” diye konuştu.

(Kastamonu İstiklal)