Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adayı Av. Alperen Özmen, İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi.

Deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına sabırlar dileyen Özmen, "İnşallah milletimiz kendine has dayanışma ve yardımseverlik özellikleriyle bu yaraları en kısa zamanda saracaktır." dedi.

"Gençler aktif siyasette olmalı"

Alperen Özmen, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, memleket ve millet sevdalısı, dava insanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin verdiği mücadelenin bir ferdi ve neferi olmaktan gurur ve şeref duyuyorum. Bu his ve duygularla teşkilatlarım, ailem ve arkadaşlarımla yaptığım istişareler sonucunda Kastamonu seçim bölgesinden 28. Dönem milletvekili aday adaylığı başvurumu dün itibariyle yapmış bulunmaktayım. Gençlerin, özellikle Ülkü Ocaklı gençlerin aktif siyasette olması gerektiğiyle ilgili sizler, bizler hepimiz birçok defa temenni ve dileklerde bulunmuş ve bunu çevremizden duymuşuzdur. Ancak buna rağmen gençlerin aktif siyasetin içinde olma oranları oldukça düşüktür. Ben ülkü ocaklarında yeşerttiğim millet sevgim, din sevgim ve vatana sadakat duygularımla aday adayı olmam gerektiğini ve gençliğimin verdiği hevesi, şevk ve arzuyu Milliyetçi Hareket Partisi için sahada kullanmayı istedim. Ve bu düşünceyle aday adayı oldum." diye konuştu.

"6'lı masa 7'li masa olmuştur"

6'lı masanın, HDP'nin de katılmasıyla birlikte 7'li masaya dönüştüğünü ve tüm millet düşmanlarını bünyesinde barındırır hale geldiğini söyleyen Özmen, "HDP, koruculuk sisteminin lağvedilmesini talep etmesi ve Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef alan diğer açıklamalarıyla maksadını şimdiden ortaya koymuştur. Bu talep ve açıklamalarla uyum içinde bir görüntü veren 7'li masa artık memleketimiz için her manada tehlikeli hale gelmiştir. Geçtiğimiz bu zor dönemde milletimizin Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakına her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır." ifadelerini kullandı.

Bakan Yumaklı Kastamonu'da 'İnşallah çok kısa sürede ilçelerimize doğalgaz gelecek' dedi Bakan Yumaklı Kastamonu'da 'İnşallah çok kısa sürede ilçelerimize doğalgaz gelecek' dedi

"Şimdiden söz veriyorum"

Özmen şöyle devam etti: "Ben, Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin yapacağı aday sıralamasından sonra da listede olup olmadığıma bakmadan teşkilatlarımızın emrinde adaylarımızın yanında olmaya şimdiden söz veriyorum. Hepinizin dualarına ve iyi dileklerine benim ve aday adayı arkadaşlarımın ihtiyacı var. Dualarınızda bizleri ve davamızı unutmayın. Çıktığımız bu yolda Yüce Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah."

Düzenlenen basın açıklamasına, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, MHP İl Başkanı Emre Şahin, il yönetimi, ilçe yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yiğit, STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

MHP Milletvekili aday adayı Av. Alperen Özmen kimdir?

Kendini tanıtan Alperen Özmen, "1994 Kastamonu doğumluyum. İlk ve ortaokulu Gazipaşa ilköğretim okulunda, lise öğrenimimi şehrimizin önemli liselerinden Abdurrahmanpaşa lisesinde tamamladıktan sonra, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2018 yılında mezun oldum. Evliyim ve 2019 yılından bu yana serbest avukatlık yapmaktayım.

Aklımın erdiği yaşlarımdan itibaren ailemin de etkisiyle bayrak ve dava sevdasını yüreğimde hissetmeye başladım. Ortaokul yıllarında merdivenlerini çıkmaya başladığım ülkü ocakları bünyesinde lise okul başkanlığı, üniversitede yine okul ve çeşitli birim başkanlıkları görevlerini şerefle yürüttüm. Üniversiteden mezuniyetim sonrasında çalışma hayatına da girmemle birlikte il yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundum ve şu anda halen Kastamonu Ülkü Ocakları Hukuk Birimi Başkanlığı görevini sürdürmekteyim."

(Kastamonu Güncel)