Taşköprü’den üç oyuncuyu kadrosuna kattı. İşte o isimler..

Geçen yıl 1. Amatör kümeden 2. Amatör kümeye düşen Hanönü Belediyespor kulübü Nisan ayında başlayacak olan 2. Amatör kümede tekrar şampiyon olmak için yeni transferler yaptı.

Geçtiğimiz sezonda küme düşerek  taraftarına üzüntü yaşatan lacivert beyazlı Hanönü Belediyespor  yaptığı  transferlerle kendini seyircisine  affettirmek istiyor.

Hanönü Belediye Spor kulübü başkanı Emre Demir yaptığı açıklamada,bu  sezon güçlü bir kadro kurup şampiyon olmak istediklerini belirtti.

Demir,1989 yılında kurulan Hanönü Belediye Spor kulübünün her yıl Kastamonu 1. Ve 2 Amatör kümelerde mücadele ettiğini vurgulayarak, ilçenin adını spor branşlarında da duyurmak için mücadelemizi sürdürüyoruz dedi.

ilçenin gençlerini yeni transferlerle kaynaştırarak tecrübeli ve kaliteli bir kadro kurduklarını ifade eden Demir, Hakan Serçe(28) Taşköprü Spor, Fırat Çoban(21) Taşköprüspor, Mehmet Can(27)Taşköprüspor, Resul Ören (21) Taşköprüspor, Sefa Çankaroğlu(23) İhsangazi spor, Özcan KARTALOĞLU(22) Sarıyıldız spor, Batuhan Yamalı(18}Taşköprü Spor ve kaleci Berk Gümüş(23)Çatalzeytin spor ‘dan transfer edilerek kadrolarına kattıklarını söyledi.

Emre Demir,bu transferlerin gerçekleşmesinde katkıları olan Acacica Maden işletmesine, Hanönü Belediye başkanı Serkan Uçar’a ve Taşköprü spor kulübü başkanı Hüseyin Aytaç Altan’a, Servo şirket sahibi Hüseyin Çoban 'a, APR sondaj şirketine teşekkürlerini bildirdi.

Haber: Oğuzhan ERDOĞAN

Yıldıran Yüksel, Taşköprü'de sanayi esnafıyla buluştu! Yıldıran Yüksel, Taşköprü'de sanayi esnafıyla buluştu!