KOÇ: Bugün, tavırlarınızda belirli bir inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. İçsel sesinizi dinleyerek doğruları bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

BOĞA: Maddesel konularda kendi bildiğiniz şartlardan vazgeçmek istemiyorsunuz. Koşullarınızı genişletmek amacı ile hareket etmeli ve çevrenize, mantıklı fakat kişisel menfaatlerinizi ön plana çıkaracak şartlarla yaklaşmalısınız.

İKİZLER: Ay’ın bulunduğu konum, duygusal yönlerinizi ortaya çıkarırken, çevrenizdeki ilişkilere daha farklı bakabiliyorsunuz. Onların problemleri sizin için önem kazanacak. Kardeşler arası iletişimin yoğun olduğu bir gün.

YENGEÇ: Partnerinizin sizi ikna etmesi zaman alacaktır. İnatçı bir tutum içinde olmakta ısrarcısınız. Heyecanlarınızı baskı altında tutarak, düşüncelerinizi paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

ASLAN: Bilinçaltınızda yoğun duygular ve gizli öfkeleriniz var. Düşüncelerinizde bazı yeniliklere ihtiyaç duyuyor olsanız bile, uygulama konusunda oldukça titiz davranıyorsunuz. Göz ardı ettiğiniz konular size sorun yaşatacaktır

BAŞAK: Duygusal tatminler yaşamadan yapacağınız işlerde başarılı olamıyorsunuz. Bugün çalışmalarınızın sizi anlamlı bir yerlere getireceğinden emin olabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda yoğun bir hareketlenme söz konusu olacaktır.

TERAZİ: Bugün hırslarınızda değişimler söz konusu. Karşınızdaki kişilerin size sunduğu tekliflere temkinli ve isteksiz davranıyorsunuz. Kendinizi güçlü ve gururlu hissediyor ve bazı konumlarınıza ince hesaplarla yaklaşıyorsunuz.

AKREP: Sabırlı ve istikrarlı davranışlarınızla ideallerinizde ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Olaylardan ders almasını bilen bir yapınız var. Romantik ve duygusal yönleriniz ön plana çıkıyor. Yolculuklar gündeme gelecektir.

YAY: Maddesel kaygılarınız var. İşinizle ilgili paylaşım içinde olduğunuz kişilerle yüksek bir performans sergiliyor, ailenizin yardımını almaktan hoşlanıyorsunuz. Kafanıza taktığınız konularda, başarılı çalışmalara gireceksiniz.

OĞLAK: Hızlı düşünüyor ve kendinize her konuda güveniyorsunuz. Başlattığınız işleri bitirmek konusunda aceleci tavırlarınız var. Bugün, iyi niyetli ve yapıcı davranışlar içindesiniz ve başlattığınız işleri tamamlamak istiyorsunuz.

YSK, 31 Mart Seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı YSK, 31 Mart Seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı

KOVA: Kişisel deneyimlerinizle ilgili genişlemeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Belli kalıpların kişisi değilsiniz. Bugün, çalışma arkadaşlarınız sizi anlamakta güçlük çekecekler. Bazı olayları yanlış yorumlamalarına neden oluyorsunuz.

BALIK: Satürn sizi titiz yapıyor. Partneriniz ve ortak ilişkilerinizle ilgili kuşkucu davranışlar gösterebilirsiniz. Bugün, katılacağınız toplantılarda kararlı görünmek zorundasınız. Tatminkar olmak için şartlarınızı zorluyorsunuz.