Kastamonu Üniversitesi, şampiyon üniversiteler sıralamasında Top 20’de Kastamonu Üniversitesi, şampiyon üniversiteler sıralamasında Top 20’de

Taşköprü Belediyesi tarafından ilçemize bağlı 126 köyde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlar için gıda kolisi dağıtıldı.
Taşköprü Belediyesi tarafından ilçemiz de bulunan merkez ve köy mahalle muhtarları, Taşköprü Belediye Binası Konferans Salonu’nda bir araya geldi. Muhtarlarla birlikte gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda muhtar haricinde Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, MHP Milletvekili aday adayları Emin Çınar, İbrahim Maşalacı, Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, MHP İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, Ülkü Ocakları Başkanı Harun Uğur, Kadın Çalışma Grubu Başkanı Gülengül Kuşçu, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Sadık Yıldız ve Hüsnü Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Sekreteri Mustafa Çelik'te katıldı.
Taşköprü ilçemize bağlı 126 köyde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere köy muhtarlarına gıda kolileri teslim edildi.
Ayrıca köy muhtarlarının talepleri üzerine Taşköprü Belediyesi'ne ait vidanjör köyler de ihtiyaç halinde hizmet verebilmesi için Belediye Başkanı Abdullah Çatal tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne devri gerçekleştirildi.

Haber: Merve Öz