Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında işin, sağlığın sorumlulukların ve günlük işlerin yer alıyor. Gün boyunca ailenin parası, miras, vergi konuları veyahut aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım girişimlerin ve gündemlerin olabilir. Gayrimenkul konularınla ya da parasal konularınla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Günün ikinci yarısında da diğer insanlarla işbirliği içinde olabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Gün genelinde ise eğitimle, anlaşma ve sözleşmelerle ya da yakın çevrendeki kişilerle ilgili bir konuda sonuçlanma ve tamamlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Gün boyunca ticari işlerin, sözleşmelerin, anlaşmaların, kardeşlerinle olan iletişimin ve görüşmelerin yoğun olabilir. İletişim, ticaret, eğitim ve seyahatle ilgili girişimlerin açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Günün ikinci yarısı ise ilişkiler ve işbirlikleri açısından destekleyici bir zaman dilimi seni bekliyor. Sürpriz haberler alabilir, ani karşılaşmalar yaşayabilirsin. Gün genelinde de geri planda yürüttüğün eğitim ve ticari işlerle ilgili ya da kendi sağlığın ve kardeşlerinin, yakınlarının sağlığıyla ilgili bir konuda tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında ailen, evin ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Gün boyunca, ticari işlerinle ve kazançlarınla ilgili birtakım girişimlerin ve gündemlerin olabilir. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de harekete geçebilir, girişimlerde bulunabilirsin. Günün ikinci yarısında ise kendi sağlığın ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili güzel haberler alabilirsin. İş birlikleri açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde de sosyal çevrendeki kişilerle görüşmelerinde tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Kuyumcu esnafından altın alacaklara çağrı Kuyumcu esnafından altın alacaklara çağrı

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında ticari işlerin, iletişimin, kardeşlerin, yakın çevren, eğitimin ve seyahat konuların yer alıyor. Gün boyunca, sosyal ilişkilerinle veyahut aşk ilişkilerinle ilgili birtakım girişimlerin ve gündemlerin olabilir. Görüşmelerin, konuşmaların ve iletişimin yoğun olabilir. Günün ikinci yarısında da sosyal hayatın ve çevrendeki kişilerle iş birliklerin artabilir. Aynı zamanda sürpriz haberler alabilir, ani karşılaşmalar yaşayabilirsin. Gün boyunca da  kariyerinle, ticari işlerinle, anlaşmalarınla, sözleşmelerinle ya da eğitiminle ilgili bir konuda tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında maddi konuların ve sağlığın yer alıyor. Gün boyunca kendi sağlığın ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili konularda girişimlerin olabilir. Aynı zamanda gayrimenkul konularınla ilgili de geri planda kalmış birtakım gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise ticari ortaklıkların ve kariyerinle alakalı işbirliklerin içerisinde olabilirsin. Aynı zamanda sürpriz para girişlerin olabilir. Gün genelinde de eğitimle, seyahatle, yayıncılıkla, ticaretle ya da hukuki işlerinle ilgili bir konuda tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında ticari işlerin ve görüşmelerin yer alıyor. Gün boyunca iletişimin, görüşmelerin, ticari işlerin, anlaşmaların ve yurt dışı bağlantılı konularınla ilgili birtakım girişimlerin ve gündemlerin olabilir. Aynı zamanda finansal konuların ve yatırımlarınla ilgili görüşmelerinde bir tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Günün ikinci yarısında ise ticari iş birliklerinle ilgili sürpriz görüşmeler yaşayabilir ve ani seyahat kararları alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın ve geri planda yürüttüğün işlerin yer alıyor. Gün genelinde kariyerin ve maddi konularınla ilgili birtakım girişimlerin ve gündemlerin olabilir. İş fırsatların, para girişlerin ya da sağlığınla ilgili görüşmelerin ve güzel gelişmelerin de olabilir. Günün ikinci yarısında ise maddi konularla ya da sağlığınla alakalı konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İş birliği açısından aktif olabileceğin bir zaman dilimi seni bekliyor. Gün genelinde de kardeşlerinle, akrabalarınla ya da eğitiminle ilgili bir konuda sonuçlanma ve tamamlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında sosyal hayatın ve sosyal çevren yer alıyor. Gün boyunca yayıncılık, seyahat, yurtdışı ve eğitimle ilgili bir gündemin olabilir. Özel hayatınla ilgili de harekete geçebileceğin etkiler mevcut. Günün ikinci yarısında ise evliliğin, ortaklıkların, iş birliklerin ve özel hayatın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sürpriz görüşmeler, karşılaşmalar yaşayabilir ve ani planlar yapabilirsin. Gün genelinde de ticari işlerinle, sağlığınla veyahut yakınlarının sağlığıyla ilgili bir konuda tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Gün boyunca psikolojik ve fiziksel sağlığınla veyahut işin ve finansal konularınla ilgili birtakım girişimlerin, gündemlerin ve hareketlilikler olabilir. Günün ikinci yarısında ise sağlığın ya da ticari işlerinle ilgili iş birliği içerisinde olabilirsin. Aynı zamanda  işinle ve sağlığınla ilgili sürpriz haberler alabilir, beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. Gün genelinde de aşk hayatın, çocukların ve eğitiminle ilgili bir konuda tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında seyahat, yayıncılık, eğitim, ticaret, hukuki konular ve uzakta yaşayan akrabalar yer alıyor. Gün genelinde, sosyal ve özel ilişkilerinle alakalı konularda birtakım girişimlerin, gündemlerin ve hareketliliklerin olabilir. İletişiminin ve görüşmelerinin yoğun olabileceği bir gün. Günün ikinci yarısında ise çocuğunla veyahut aşk hayatınla ilgili konularda işbirliği içinde olabilirsin. Sürpriz gelişmeler ve plansız görüşmeler, karşılaşmalar olabilir. Gün genelinde de ailenle, kardeşlerinle ve gayrimenkul konularınla ilgili bir tamamlanma ve sonuçlanma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.