Araç Belediye Başkanlığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, yaşlılarımızın hayatlarını kolaylaştırabilmek amaçlı sosyal tesisler ve bir takım hizmetlerinin de içinde bulunduğu 2. Bahar Yaşam Merkezi Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Sonunda oldu! Tavuk yasağı geliyor! Sonunda oldu! Tavuk yasağı geliyor!

Projenin amacı 120 konutluk 2+0 daire inşa edilerek yaşlılarımızın burada hayatlarını idame ettirmelerini sağlamak olacaktır. Projenin içerisinde kalacakların üç öğün yemek ihtiyaçları, temizlik ihtiyaçları, sağlık hizmeti verilmesi planlanmaktadır. Hamam, bahçe, kafeterya gibi sosyal alanların bulunacağı projeye kayıtların başladığı, bilgi almak isteyenlerin Araç Belediyesi'ne müracaat etmesi gerektiği duyuruldu.

Karabük'e Atandılar

Seydiler İstiklal Yolu Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü iken Müfettişlik sınavını kazanan Yasemin Yılmaz Savaş Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Müfettiş Yardımcısı olarak atandı. Ayrıca Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şubesi Şefi olarak görev yapan Hüseyin Cenk Savaş ise eş durumu nedeniyle Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün İnşaat Şube Şefi Hüseyin Cenk Savaş,  İlimizde deprem güçlendirme testi sonucu yıkım kararı verilen okulların yıkılması, yerlerine yeni okulların yapılması ve okulların deprem güçlendirme çalışmalarında aktif olarak çalışmıştı. 

(Haber Merkezi)