KOÇ

Bir evlilik veya çocuğun doğumu sizi bugün ziyadesiyle mutlu edebilir. Evi dekore etme planlarına yakında başlayabilirsiniz. Bütçenizi iyi ayarlayın.  

BOĞA

Beklenmedik bir haber sizi şaşırtabilir. İrili ufaklı sürprizler yaşayacağınız bir gün olabilir. Mutlu olduğunuz anların tadını çıkartmaya, anı yaşamaya çalışın.

İKİZLER

Bugün el çabukluğuyla değil, iletişim becerilerinizle bir şeyler başaracaksınız. İkna gücünüz birçok insanı kazanacaktır. İletişim yanınızı açın sonuna kadar.

YENGEÇ

Çevre veya aile iletişimlerinde size karşı kırıcı davranışlar gerçekleşebilir. Olgunlukla karşılamanızı ve zamana bırakmanız iyi bir fikir olabilir. 

ASLAN

Yıldızlar maddi avantajları gösterir, ancak zararlara ve hafif hastalıklara karşı önlem almalısınız bugün. İşler ister istemez çok zorlayıcı ve karmaşık bir hal alabilir.  

BAŞAK

Bugün aşk hayatınız her zamankinden daha ön planda olabilir. İlişkinizle ilgili yeni bir karar almak isteyebilirsiniz.  

TERAZİ

İş hayatınızda hakimiyetinizi kurmak için muhtemelen ekstra çaba sarf edeceksiniz. Dikkatli ve odaklanmış kalmaya çalışın. Siz önünüze geleceğinize bakın.  

AKREP

Bugün ailenizle ilgili çözülmemiş sorunlarla uğraşabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerle dertleşmek aile konusunda ufkunuzu açabilir. 

YAY

Bugün engellere ve zorluklara hazır olun. Sorun ne olursa olsun, yeteneğiniz ve becerikliliğiniz sayesinde üstesinden geleceksiniz. Dikkatli ve mantıklı olun. 

OĞLAK

Müjde... Resmi Gazete'de yayımlandı! 36 bin sağlık personeli alınacak Müjde... Resmi Gazete'de yayımlandı! 36 bin sağlık personeli alınacak

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir. Aşk hayatınızı bir adım ileriye götürmek için kendinizi yeterli motiveye sahip hissedebilirsiniz. 

KOVA

Güne enerjik başlayacaksınız. Kendinizi enerji dolu ve enerji dolu hissettiğiniz için, bazı anlamsız ev işleri için olsa bile ekstra çaba sarf etmekten çekinmeyeceksiniz.  

BALIK

Çevrenizle ilgili radikal kararlar alabilir, bir süre yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili hiç bilmediğiniz yönlerinizi keşfedeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.