default

Taşköprü ilçesinde 1-5 Nisan tarihlerinde oynanan Okullar Arası Ragbi Türkiye Birinciliği sona erdi.

Taşköprü Şehir Stadyumu'nda oynanan ve 5 gün süren Okullar Arası Ragbi Türkiye Birincliğine toplamda 40 ilden 700 sporcu katıldı.

Samsun Gülizar- Hasan Yılmaz Spor Lisesi ile Ankara Dede Korkut Anadolu Lisesi şampiyonluk için mücadele etti.  Karşılaşmada Ankara Dede Korkut Anadolu Lisesi, Gülizar- Hasan Yılmaz Spor Lisesi’ni 17-15 yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

Karşılaşmada, Konya Karatay Hamza Spor Lisesi üçüncü, Antalya Nazime Baki Saatçioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Türkiye Şampiyonu olan Ankara Dede Korkut Anadolu Lisesi sporcularına kupalarına ve madalyalarını Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen ve Belediye Başkanı Abdullah Çatal takdim etti.

 Türkiye Ragbi Federasyon Başkanı Murat Kapki, Konya Karatay Hamza Spor Lisesi'nin kupalarını ve madalyalarını taktim etti. Kapki, yaptığı açıklamada; “Okul sporlarında 20 şehir, 40 takım ile çok güzel bir organizasyon yaptık. Organizasyona katkıda bulunan  İl Müdürlüğümüze, Kaymakamlığımıza ve Belediye Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Şampiyona çok güzel geçti, Taşköprü halkına sevgilerimi iletiyorum” dedi.

Dostluğun Simgesi Oldular

Kupa töreni sonunda ise Şampiyonluk için kıran kırana sahada mücadele eden Ankara Dede Korkut Anadolu Lisesi ve Samsun Gülizar- Hasan Yılmaz Spor Lisesi sporcuları birlikte oyun havası oynayarak eğlendiler.

Ödül töreninin ardından karşılaşmalarda hakemlik görevini üstlenenlere Belediye Başkanı Abdullah Çatal, tarafından Taşköprü sarımsağı hediye edildi.

Programa Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Kapki, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçecioğlu, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu ve sporcular katıldı.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ

Kurbanlık fiyatları belli oldu: 2024 Büyükbaş küçükbaş kurbanlıklar ne kadar, kaç TL? Kurbanlık fiyatları belli oldu: 2024 Büyükbaş küçükbaş kurbanlıklar ne kadar, kaç TL?
default