KOÇ

Meteoroloji'den çok sayıda il için sağanak yağış uyarısı: Kastamonu'da dereceler 27'yi gösterecek Meteoroloji'den çok sayıda il için sağanak yağış uyarısı: Kastamonu'da dereceler 27'yi gösterecek

Harcamalarınızın göze battığı bir gün olabilir. Para trafiğinizde aksaklıklar yaşamanız mümkün. Finansal konularda temkinli davranmalısınız derim.

BOĞA

Hava almak, bahçıvanlık, yemek pişirme ve hatta harika bir yeni eve taşınma partisi gibi işler için ideal bir zaman. Sevdiklerinizle ne kadar iyi zaman geçirdiğinize bakın.  

İKİZLER

İş ve aile arasında kalacağınız anlar yaşayabilirsiniz. İkisi arasında denge kurmaya çalışmak sizi yorabilir. Sakin kalmak en önemli maddeniz olmalı. 

YENGEÇ

Bugün, gökyüzü size pek de yardımcı durmuyor. Bugün, kendinizi üzgün hissedebilir, sinirlenebilir, ödevinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Dikkat! 

ASLAN

Negatif bir gün geçirebilirsiniz. Aileniz ya da arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalar yaşayabilirsiniz. Elinizden geldiğince gerilimden uzak durmalısınız.

BAŞAK

İş yerinde gerginlik olabilir. Şu anda kayıplarınızı kazanca çevirebilirsiniz. Muhtemelen çok uzun bir süre kısa değil, uzun vadeli yatırım yapacaksınız.  

TERAZİ

Fiziksel değişiminizin olumsuz yönde ilerlemesi canınızı sıkabilir. Spor ya da egzersiz yapma karar alacağınız bir gün olabilir. 

AKREP

Yurt dışından iş emri alabilirsiniz, bu da ileride size maddi açıdan avantaj sağlayabilir. Bu arada sevgiliniz yoksa gerçek aşkınla tanışabilirsin.

YAY

İş arkadaşlarınız ya da sosyal çevrenizle anlaşmazlık yaşayacağınız anlar olabilir. Bunları birer tecrübe olarak görmek işinize yarayabilir. 

OĞLAK

Öğrenciler bugün mükemmel haberler alabilirler.  Çalışma hayatında olanlar ise Ay nedeniyle bugün şanslı ve işlerinde kendilerini başarılı hissedebilirler.  

KOVA

Bugün hukuksal konular kapınızı çalabilir. İşiniz dışında farklı işler veya aksaklıklar meydana gelebilir.  

BALIK

İş arkadaşlarınızın yardımıyla şirket hedeflerinizi büyük bir kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Mali ve entelektüel yatırımlar şimdiden getiri sağlıyor olabilir.