Sürücü ve sürücü adayları şokta: Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı? Sürücü ve sürücü adayları şokta: Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı?

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında çok konuşulacak bir vaatte bulundu. Cumhurbaşkanlığını kazanıp en geç bir yıl içinde ülkeyi rahat bir nefes alınacak hale getireceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Üç ay içinde vize sorununu gidereceğiz. Her vatandaş, Avrupa Birliği'ne vizesiz girebilecek" dedi.

"VİZEYİ KALDIRACAĞIZ"

Vizeyi kaldıracağız. Gerekli düzenlemeleri yapacağız. Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz. Siz düşünce özgürlüğüne kısıtlama getirirseniz sizin ülkenizde demokrasi yoktur. Biz diyeceğiz ki, 'Bizim ülkemizde her türlü düşünce özgürce paylaşabilir, medya özgürce yayın yapabilir'. Ben gençlere 'Cumhurbaşkanı olunca en rahat beni eleştireceksiniz' diyorum.

"BÜTÜN DEMOKRATİK KURALLARI ÜLKEMİZE GETİRECEĞİZ"

Benim hatam varsa doğal olarak eleştiri olacaktır. Ben de aynı hatayı tekrar etmemeye özen göstereceğim. Erdoğan eleştiriye tahammül edemiyor, sabah insanlar gözaltına alınıyorsa bu düzen yıkım getirir. AB'nin öngördüğü bütün demokratik kuralları ülkemize getireceğiz. Neden insanlar yanyana gelince özgürce konuşamıyorlar? Bu, Türkiye açısından utançtır. İnsanlar, düşüncelerini söylerler. Emin olun, telefonla konuşurken 'Acaba biri bizi dinliyor mu?'. Ben söylüyorum, dinliyorlar. Demokrasi temel kavramdır ve altı lideri bir araya getiren de demokrasi özlemidir."

Haber Merkezi