Kastamonu'da turizm işine giren parasını 3'e 5'e katlayacak! Kastamonu'da turizm işine giren parasını 3'e 5'e katlayacak!

Tosya Ak Parti İlçe Başkanı, Hasan Mete Dikişci, açıklanan listelerin ardından "İçimden Geçenler" başlıklı bir açıklamada bulundu.

Dikişçi açıklamasında şu ifadelere yer verdi :

Öncelikle bugün açıklanan listelerde Ak Partimizin Kastamonu milletvekili adayı olmaya hak kazanan Halil Uluay, Fatma Serap Ekmekçi. Mehmet Umur vekil adaylarımıza başarılar diliyorum .
Bugünkü partimizin adını açıklanan aday listelerinde Tosyalı bir aday isminin olmaması beni teşkilatımızı ve Tosyalı hemşerilerimizi üzmüştür .
Bilinmelidir ki şimdiye kadar göstermiş olduğunuz başarılar teşkilatımızın başarısı olup hatalar kişisel olarak benim hatamdır. Kimse bir yerlerde suçlu arama çabasına girmesin. Yaklaşık bir buçuk yıl içerisinde; sağlık sektöründe hastanemizi B sınıfı yaptık eski jandarma binasının arazisini Sağlık Bakanlığı’na ağız ve diş sağlığı merkezi yapılmak üzere tahsisini sağladık. Hastane kadromuzun doktor sayısı olarak artmasını sağladık teknik ekipmanın almasını sağladık karayolları anlamında Kastamonu yolunda yaklaşık iki buçuk kilometrelik mesafede geliştirme ve yol standartlarını arttırma çalışmaları yaptırdık.
Akabinde yaklaşık bedeli 15 milyon TL olan yine bu yol üzerindeki köprünün yapım işini ihaleye çıkarttık Kastamonu yolunun proje ihalesini yaptırdık D 100 karayolu üzerinde ölümlü kazalara sebep olan Suluca üst geçidi ve yeni Sanayi alt geçidi projelerini yaptırdık ve ihaleye hazır hale getirdik .
Tarım il Müdürlüğünce hibe olarak verilen tohumluk pirinç desteği iptal edilmişti bu desteğin 55 ton olarak yeniden yapılmasını sağladık .
DSİ bölge müdürlüğü nezdinde aşağı kay ve bayat göletlerinin ihaleye çıkmasını takip ettik .

Görüldüğü üzere ilçe teşkilatı olarak bizler gerekli yatırımları getirebilecek bilgi ve tecrübeye sahibiz.
Sosyal medya fenomenlerinin ağızlarında olan ve devamlı tekrar aldıkları 20 yıldır komşu ilçemiz Taşköprü'nün vekili var şeklindeki eleştirilerini hak veriyoruz .
Ama şunu da sormadan geçemiyorum Taşköprü’de olupta Tosya da olmayan kaç yatırım var Taşköprü'nün sokakları ve kaldırımları altın döşemede bizimki belki beton döşeme mi Tosyalı hemşerilerimiz bizleri güvensin merak etmeyin bizler bir fazla çalışıp gerekeni yapacağız." dedi.

Haber Merkezi