KOÇ

Beklediğiniz para ile ilgili haber bugün gelebilir. Geleceğe dair endişelerinizi bir kenara bırakıp yeni bir sorumluluk almak isteyebilirsiniz.

BOĞA

Bugün aşk konusunda verimli bir gün geçiremeyebilirsiniz. Mutsuz olmasanız bile biraz kafanız karışabilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz.  

İKİZLER

İnişli çıkışlı anlar yaşayabilirsiniz. Bazı olaylar karşısında sakin kalmak ve olgun davranmanız gerekebilir. Sabırlı olmanızı tavsiye ederim. 

YENGEÇ

Özellikle çözüm odaklı olmanız gereken bir gün içinde olabilirsiniz. O nedenle gerginliği öncelikle kendinizden uzaklaştırıp, iyi bir gün geçirebilirsiniz. 

ASLAN

Maddi kaygılarınız zaman zaman sizi strese sokabilir. Yeni para kazanma yolları arayabilirsiniz. Harcamalarınızı tekrar gözden geçirmenizde fayda var. 

BAŞAK

Günün ilerleyen saatlerinde yakınlarınız yüzünden yaşanabilecek küçük sorunlar moralinizi bozabilir. Gerginliği azaltmak için uzaklaşın o mekândan derim.  

TERAZİ

Yeni arkadaşlarla tanışacağınız bir gün olabilir. İletişimin ön planda olacağı bir gün olabilir. Çevrenizin giderek genişliyor olması sizi mutlu edebilir.

AKREP

Yakın çevrenizle önünüze bakıp, bir karar verme ve hayatınıza yön çizebilmek için hareket almanız gerekiyorsa bugün alın. Kolay gelsin. 

YAY

Hobilerinizle daha çok ilgileneceğiniz bir gün olabilir. Veya yeni bir hobi edinmek isteyebilirsiniz. Bu konuda ailenizden destek görebilirsiniz. 

OĞLAK

Özel biriyle güçlü bir duygusal bağ bugün gelişebilir. Sonuç olarak, günün çoğunu neşeli ve mutlu hissederek geçireceksiniz. Bugünü kullanın bu anlamda.  

KOVA

Mücadele ruhunuzun üst düzeyde olacağı bir gün olabilir. Daha çok efor sarf ettirecek işlerde görev almanız gerekebilir. 

Emekliye yapılacak ek zam için tarih belli oldu Emekliye yapılacak ek zam için tarih belli oldu

BALIK

Bugün resmi işlerin son günü olabilir veya artık bitirmeniz halletmeniz gereken büyük kurum, kuruluşlarla ilgili işleriniz varsa öğleden sonra yapın bitirin derim.