Finfree'nin yeni yatırımı, Goodwater Capital'dan geldi. Finfree ve Goodwater Capital arasında gerçekleşen yatırım anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Macron Avrupa’yı ateşe atmaya hazırlanıyor Macron Avrupa’yı ateşe atmaya hazırlanıyor

Yerli yatırım platformu olarak karşımıza çıkan Finfree'nin Gedik Yatırım ve Papara'dan yatırım aldığını 2021 yılının Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Finfree tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, Seri A öncesi yatırım turunda yeni bir yatırım daha aldı. 

Finfree'nin yeni yatırımı, ABD merkezli Goodwater Captial'dan geldi. Finfree ve Goodwater Capital arasında gerçekleşen yatırım anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. Finfree, Seri A öncesi yatırım turunu başka katılımcıları da dahil ederek bu yılın üçüncü çeyreğinde kapatmayı hedefliyor.

Finfree tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, girişimin sosyal yatırım özelliklerine olan yatırımını artırmak ve Avrupa pazarına açılmak için kullanılacak. 2022 yılının sonu itibarıyla 200 bin kullanıcıya ulaşan Finfree, 2022 yılında yayına aldığı sosyal yatırım özellikleri ile birlikte son 3 ayda yüzde 50'nin üzerinde büyüme de yaşadı.

Haber Merkezi