Kastamonu Belediye Başkanı Vidinlioğlu, belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek, teleferik projesine değindi.

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, yarım kalan teleferik projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Vidinlioğlu, "Isıtılıp ısıtılıp yenen benim de en çok başımı ağrıtan projelerden bir tanesiydi teleferik projesi. Ne oldu teleferik diyenler bu proje 2018’de bitmesi gerekiyordu 2019’a neden sarktı diye sormuyorlar. 2019 Mart ayında bulduk biz bunu. Tekraren söylüyorum, anlaşılsın diye söylüyorum. Bir önceki Belediye Başkanımızın bir projesiydi. 2 Milyon lira KUZKA, 2 Milyon lira Kastamonu Belediyesi ödeme yapmış. Toplam 4 Milyon lira para ödenmişti. Ben göreve geldiğimde 3.3 Milyon lira ödeme yaptım. Neredeyse KUZKA ve bir önceki dönemin ödediği rakam kadar para verdim." dedi.

"Başlamış işin bitmesini arzu ediyorum"

Kastamonu'da jandarma ekiplerinden öğrencilere trafik eğitimi Kastamonu'da jandarma ekiplerinden öğrencilere trafik eğitimi

Vidinlioğlu şöyle devam etti:

"Firma ben bunu bitiremiyorum diyor. Mahkemelik olduk. İlk etabını kazandık. Çarşamba gününe bir firma çağırdım. Onlarla bir görüşeceğim. Bir maliyet hesabı yapacağız. Uçuk rakamlar çıkarılıyor. 15-20 Milyon lira bütçe ayırmamız gereken bir durum ortaya çıkarsa bunu buraya ayırmaktansa Kültür Merkezi projesine aktarırım gençlerin istediği bir proje yaparım daha mantıklı. Tabi başlamış işin bitmesini arzu ediyorum. Çarşamba günü görüşmeden sonra kamuoyunu bilgilendireceğim."

haber merkezi