Kutlu'dan Taşköprü Belediye Başkanı Arslan'a 'hayırlı olsun' ziyareti Kutlu'dan Taşköprü Belediye Başkanı Arslan'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Gerçekleşmesine sayılı günler kala 2023 seçimleri öncesi siyasi partilerin Milletvekili aday listelerini açıklamasıyla birlikte Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili 1. sıra adayı İbrahim Demir, 2. sıra adayı Kaan Yorulmaz ve 3. sıra adayı Hayri Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Taşköprü ilçemize gelerek Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Taşköprü İlçe Teşkilatı ve partililer ile bir araya gelerek esnaf ziyaretine çıkan Milletvekili adayları, önce çarşı içerisinde bulunan tarihi arastada ki esnaf ve vatandaşlarla görüştükten sonra ilçede her hafta kurulan kapalı pazar alanına giderek pazar esnafını ziyaret etti. Taşköprülü esnaflardan ve vatandaşlardan beklentilerinin büyük olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili adayları, destek beklediklerini belirtti. Ayrıca , Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal'ı da makamında ziyaret ettiler.
Gerçekleştirilen ziyaret programında Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, İlçe Başkanı Mehmet Ali Topçu ve İlçe Teşkilatı da hazır bulundu.

Haber: Merve Öz