Kastamonu'da yangın: Alevlere teslim olan ahşap ev kül oldu! Kastamonu'da yangın: Alevlere teslim olan ahşap ev kül oldu!

Kastamonu'da Ramazan ayında oruç tutan vatandaşlar, iftar sonrası gece saatlerine kadar devam eden kan bağışı kampanyasına destek vermek için kan bağışı merkezlerinin yolunu tutuyor.
Türk Kızılay Kastamonu Şubesinde Ramazan dolayısıyla, iftar sonrası gece saatlerine kadar kan bağışları kabul ediliyor. Kan bağış merkezini ziyaret eden vatandaşlar iftardan sonra kan bağışında bulunabiliyor. Ramazan ayında düşen kan bağışlarının arttırılması için düzenlenen kampanyaya yoğun ilgi gösteriliyor.

“Bağışladıkları her kan kurtarılan üç insan manasına gelmekte”
Ramazan ayında iftar sonrası kan bağışı kabul ettiklerini söyleyen Kızılay Kan Bağışı Doktoru Ahmet Hilmi San, “Malum, Ramazan aylarında kan bağışlarımızda ciddi anlamda yetersizlik oluyor. Ramazan ayındaki düşüşlerden etkilenmemek adına mesai çalışma saatlerimizi Ramazan ayında oruç tutma saatlerine göre değiştirip, iftar saatinden sonrada kan bağışı kabul ediyoruz. Sağ olsunlar bağışlarımıza ilgi gösterip geliyorlar. Bağışladıkları her kan kurtarılan üç insan manasına gelmekte. Özellikle böyle zamanlarda bizim Ramazan aylarında kana daha çok ihtiyaç oluyor. Herkese teşekkür edip düzenli olarak kan bağışı yapmalarını temenni ediyoruz” dedi.

iha