Genel Başkan Yardımcıları Mahir Alay’ın Kastamonu 1. sıradan aday gösterildiği Büyük Birlik Partisi, 14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimleri önce seçim startını verdi.
İl Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda BBP 1. Sıra adayı Mahir Alay, İl Başkanı Satılmış Külçe, Merkez İlçe Başkanı Salih Kömleksiz, Taşköprü İlçe Başkanı Saim Çakmak, Alperenler Vakfı Başkanı Kastamonu 3. sıra adayı Erhan Başer, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Genel Başkan Yardımcısı ve Kastamonu 1. sıra Milletvekili adayı Mahir Alay yaptığı açıklamada; Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi ve sosyal durum hakkında değerlendirme bulunarak, Kastamonumuz için yapılabilecek projeler ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm odaklı çalışmaları hakkında bilgilendirme bulundu.
Alay ayrıca; “Büyük Birlik Partisi olarak duruşumuzun, vatanımızın birlik ve beraberliği, temiz siyaset anlayışı, hizmet odaklı çalışmalarımızın devam ettireceğimizi ve “Muhsince bir duruşumuz” ile TBMM'de temsili için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Ezgi Nur Sertdemir

Kastamonulu ünlü şarkıcıdan şaşırtan itiraf: ‘O paranın biteceğine inanamazdım!’ Kastamonulu ünlü şarkıcıdan şaşırtan itiraf: ‘O paranın biteceğine inanamazdım!’