Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Emin Çınar, Cide'yi ziyaret etti. İlçede esnaf ziyaretleri yapan ve Cumhur İttifakına destek talep eden Çınar, gezi sonrası açıklamalarda bulundu.

GÜNCELLEME - Kastamonu'da 2 ev, sera ve ahırlar yandı, 4 büyükbaş hayvan öldü GÜNCELLEME - Kastamonu'da 2 ev, sera ve ahırlar yandı, 4 büyükbaş hayvan öldü


Çınar, yaptığı değerlendirmeler sonucunda Cide ilçesinin köylerinde yol sorununun büyük bir eksiklik olduğunu tespit ettiklerini söyledi. Kendilerine sunulan bir imkanla bu sorunları gidermek için mecliste çalışma yapacaklarını belirten Çınar, bu bölgedeki sorunların çözümü için hükümetin desteğini talep edeceklerini ifade etti. Çınar, seçim önceliğinin, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi ve MHP kadrolarının en yüksek seviyede mecliste yer alması olduğunu vurguladı.

Ayrıca Emin Çınar, 14 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin fikirlerini şu sözlerle ifade etti:

"Allah nasip ederse biz yaklaşık bir buçuk aydır alandayız. Genel başkanımızın talimatıyla illerde program yaptık. İlçelerde program yaptık. Akabinde köylerde program yaptık En son seçimlerin hemen öncesinde komşum benim adı altında komşu ziyaretleriyle programlarımızı yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak şunu iddia edebilirim. Biz hep alandaydık. Hep vatandaşımızın yanındaydık. Çünkü bu seçimi çok önemsiyoruz. Çok kıymetli buluyoruz. İnşallah ilk turda da Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrardan seçilmesi için gece gündüz demeden bu çabayı bu gayreti göstereceğiz. Kastamonu ölçeğinde şunu ifade edebilirim ki yaklaşık bir aydır aday ve aday adayı olarak devam ettiğimiz çalışmalarda gördüğümüz, 'Cumhur İttifakı' noktasında ciddi bir destek var. Biz bu oranın yüksek seviyede, belki de Kastamonu'da tarihinin en yüksek oyuna ulaşacağını düşünüyoruz."

Haber Merkezi