Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde hem EYT'li olanlar hem de emekli aylığı alacak olan vatandaşlar tarafından beklenen emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemeleri başladı. Taşköprü'de banka önlerinde kuyruklar oluştu.

Emekli maaşları ve bayram ikramiyelerinin ödeme tarihleri geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamındaki aylıklar ile emeklilerin bayram ikramiyelerinin bayramdan önce ödeneceğini bildirmişti. Ödeme günü 17, 18, 19 ve 20 olanlar ve 300 bine yakın EYT'li, hem emekli maaşı hem de bayram ikramiyelerini alacak.
Öte yandan emekli maaşlarını alan yaşlılardan bir kısmı maaşların yatmasından memnun olduklarını belirtirken, bir kısmı da maaşların yetersiz olduğundan dert yandılar.
Emekliler ayrıca Ramazan Bayramı için misafirlerine ikramlık bayram şekerini, leblebi ve lokumunu pahalılıktan dolayı artık gramla alacaklarını söylediler.

Başkan adayı Yüksel, Taşköprü'de engelli vatandaşlar ve aileleriyle buluştu! Başkan adayı Yüksel, Taşköprü'de engelli vatandaşlar ve aileleriyle buluştu!

Haber: Buse Aslan