Geçtiğimiz haftalarda Taşköprü ilçemiz Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Semt (Telli) Parkı, Taşköprü Belediyesi tarafından, mahalleli çocuklara ve yetişkinlere daha fazla eğlenme ve zaman geçirme imkanı oluşturabilmek adına bakım onarım tadilatına alındı Bir süredir oyun alanlarına kavuşmak için sabırsızlanan mahalleli çocukların aileleri, Taşköprü Belediyesi'nden sürecin biraz daha hızlanması istediler.

Taşköprü'de şaka gibi olay: Ağacı salladı, araç üzerine düştü! Taşköprü'de şaka gibi olay: Ağacı salladı, araç üzerine düştü!


Bahçelievler mahallesin de ikamet eden ilçemizin sevilen esnaflarından Mustafa Şenel, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ile görüşerek bakım onarım sürecinin biraz daha hızlanmasını istedi.
Konu hakkında konuşan Şenel; "Geçtiğimiz haftalar da bakım onarım tadilatına alınan mahallemizde ki en büyük oyun alanlarından biri olan ve vatandaşlarımızın çokça vakit geçirdiği Semt Parkının bakım onarım işlemlerinin tamamlanması için Belediye Başkanımız Abdullah Çatal'dan rica ettik. Kendisi de her zaman olduğu gibi mahalle sakini olarak bizlerin isteklerini dikkate alarak biran önce parkımıza kavuşmamız için sürecin en kısa sürede tamamlanması için uğraştıklarını belirtti.


Ben çocukluğumu bu parkta geçirdim ve bugün benim çocuklarım da günün büyük bir kısmını bu parkta geçiriyor. Buranın bizim için önemi büyük. Çocukluk anılarımızın çoğu bu parkın içinde. Belediye başkanımız Abdullah Çatal'a isteklerimizi dikkate aldığı ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tüm mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederiz" dedi.

Haber: Ezgi Nur Sertdemir