Atakum Belediyesi AtaÇocuk Çocuk Gelişim Merkezi öğrencileri tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği gerçekleştirildi. Miniklerin bayram coşkusu yaşadığı şenlikte konuşan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Çocuklarımızı Atatürk'ün Cumhuriyet’ini yaşatacak gençler olarak yetiştirmeye gayret gösteriyoruz” dedi.
Atakum Belediyesi AtaÇocuk Çocuk Gelişim Merkezi’nin Mevlana, Mevlana 2, Demirkent, Atakent şubeleri öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği gerçekleştirildi. Atakent Şubesi bahçesinde yapılan şenliğe Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Av. Gülay Deveci, çok sayıda veli ve öğrenciler katıldı.

Büyük afet unutuldu
Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Cumhuriyet Kadınları Bandosu performansıyla başlayan şenlikte, minikler özenle hazırladığı dans gösterilerini sundu. Şubat ayında meydana gelen büyük afeti de unutmayan minikler, ünlü piyanist Fazıl Say'ın İnsan İnsan parçası ile hazırladıkları koreografi sonunda depremden etkilenen illerin isimlerinin ve "Unutmadık, unutturmayacağız" yazılı olduğu pankart açtı. Etkinlikte ayrıca, depremde hayatını kaybeden çocuklar için gökyüzüne rengarenk balonlar uçuruldu.

"Onları kendi çocuklarımız gibi seviyoruz"
Şenlikte miniklerin heyecanını paylaşan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Ulusal egemenliğimizin, bağımsızlığımızın temelinin atıldığı, ilk meclisimizin kurulduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atatürk'ün Cumhuriyeti’ni emanet ettiği bu güzel çocuklarımıza kutlu olsun. Sevgili veliler, bu çocukların annesi ve babası olabilmek az şey değil. Belli ki siz de Atatürk'ün Cumhuriyeti’nin ilkelerini takip ediyorsunuz. Çocuklarınızı onun emanet ettiği Cumhuriyet’e layık olarak yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Biz de sizin bize emanet ettiğiniz çocukları, Atatürk'ün Cumhuriyet’ini yaşatacak gençler olarak yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Sizin çocuklarınız, burada bize emanet edildiği saatten size teslim ettiğimiz saate kadar bizim çocuklarımız. Onlara kendi çocuklarımız gibi bakıyoruz ve onları kendi çocuklarımız gibi seviyoruz. Çocuklarımızla birlikte nice bayramlarda daha barışçıl, mutlu, huzurlu yaşayabileceğimiz ve çocuklarımızın geleceği için endişe duymayacağımız bir ülke istiyoruz. Barış, sevgi ve umut dolu bir ülke temellerinin atılacağı güne az kaldı. 14 Mayıs sabahı evden çıkarken çocuklarınızın gözüne bakın onlardan aldığınız enerji ne ifade ediyorsa; o gün öyle devam edin. Yolunuz açık olsun. Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında son dakika açıklaması Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında son dakika açıklaması

iha