Düzce’de 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Albay Talat Demirel Anaokulu farklı bir etkinliğe imza attı. Anneler çocukları için sahneye çıktı gösteri yaptı, çocukları da büyük bir keyifle izledi. Etkinliğe Recep İvedik’in Nurullah ağabeyi de minik öğrencilere sürpriz yaptı.
Albay Talat Demirel Anaokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kutlama programı etkinliklerinde, “Annelerimiz Sahnede” gösterisi sergilendi. Okul öncesi eğitimin verildiği 3-6 yaş grubu minik öğrencilerinin velileri 23 Nisan’a özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Ay yıldızlı balonlarla süslenen anaokulunda minikler unutamayacağı bir güne şahit oldu. Sürpriz konuk Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Nurullah Çelebi’yi alkışlarla karşılayan minikler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çelebi, çocukların bu özel gününü tebrik ederek, çok şanslı olduklarını söyledi. Annelerin gösterilerini çocuklarla birlikte izledi.
Sahneye çıkan anneler rondlar ve dans gösterileri sunarak, hem kendileri hem de çocukları için oldukça keyifli dakikalar yaşadı. Annelerini sahnede görünce heyecanlanan minikler, şarkılarına ve danslarına eşlik etti.
23 Nisan’ın coşku ile kutlandığı etkinlikte anneler Ram Sam Sam, Balta Balta, Karınca, Robot şarkıları eşliğinde dans gösterisi sundu. Programın finali ise Ahtapot Rondu gösterisi ile tamamlandı.
Okul Müdürü Serap Yamak, çocukları için özel etkinlikte bulunan velilere emeklerinden dolayı teşekkür etti. Veliler de Düzce’de ilk kez gerçekleştirilen böyle bir etkinlik için Okul Müdürü Serap Yamak’a teşekkür ederek çok farklı, gururlu ve heyecanlı bir gün yaşadıklarını söylediler.

“Çocuklarımızla biz de mutlu olduk”
Böyle bir etkinlikte rol almaktan gurur duyduğunu söyleyen öğrenci velileri duygularını şöyle aktardı:
“Bu güzel günde çocuklarımızın karşısına çıkıp oyun sergilemek bizi çok gururlandırdı. Onlarında bizi izlemesi çok hoşumuza gitti. Öğretmenlerimizde müdürlerimiz de bizi bu şekilde teşvik etmesi bizi gururlandırdı ve çok sevindik çok teşekkür ediyoruz. Böyle güzel günler hep olsun istiyoruz. Hep böyle güzel günleri yaşayalım istiyorum. Böyle bir ortamı sağladıkları için hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız ile birlikte bizler de mutluyuz. Böylesine ulusal bir olay olduğu için duygu hiçbir zaman değişmiyor, kaç yaşında olursak olalım bu duyguları yaşıyoruz aynı heyecan, aynı duygusallıkları da çocuklarımıza da aşılamaya çalışıyoruz. Tekrar çocukluk anılarımıza geri döndük. Çocukların yaşadığı tüm heyecanı yeniden yaşamış oldum. İnşallah herkes bu eğlenceyi tatmıştır. Çok mutlu oldum, herkesin mutlu olmasını istiyorum.”

iha

Müjde... Resmi Gazete'de yayımlandı! 36 bin sağlık personeli alınacak Müjde... Resmi Gazete'de yayımlandı! 36 bin sağlık personeli alınacak