Kastamonulu Ertuğrul Köse’den Taşköprü Postası’na ziyaret
Milli Gazete Reklam Koordinatörü ve 37haber.com haber sitesi imtiyaz sahibi Kastamonu-Taşköprülü hemşerimiz Ertuğrul Köse, Taşköprü Postası Gazetesi ve İnternet Haber Sitesi’ni yeni ofisinde ziyaret etti.
Uzun yıllar Kastamonu cemiyet hayatında gerek dernek başkanlığı gerekse çeşitli yöneticiliklerde bulunan Köse, Kastamonu ziyareti kapsamında gazetemiz ofisini de ziyaret ederek gazetemiz yetkilileri ile istişarelerde bulunarak ilçedeki habercilik alanında yapılan hizmetlerden dolayı kendilerini tebrik etti.
2014 yılı mahalli seçimlerinde Saadet Partisi Taşköprü Belediye Başkan adaylığı sürecinde tuttuğu seçim ofisinin bugün Taşköprü gibi köklü bir ilçede yerel basına ev sahipliği yapmasından duyduğu mutluluğu da dile getiren Köse, bu ziyaretin kendisine o günleri anımsattığı belirterek yeni ofisin gerek Taşköprü Postası Gazetesi ve İnternet Haber Sitesi’ne gerekse Kastamonu basınına ve tüm Taşköprülülere hayırlı olmasını diledi.

Haber: Buse Aslan

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Batı Karadeniz’in Başkentini Turizme kazandırmakta kararlı Kültür ve Turizm Bakanlığı, Batı Karadeniz’in Başkentini Turizme kazandırmakta kararlı