14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi Genel Başkanlığını Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi Cide İlçe Teşkilatı’ndan istifa haberi geldi.

Memleket Partisi Cide İlçe Başkanı Ayşe Demir, genel seçimlere 12 gün kala Memleket Partisi İlçe Başkanlığı görevinden yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu.

‘BÖLÜNMEK, YOK OLMAKTIR’

İlk kadın ilçe başkanı olan Memleket Partisi Cide İlçe Başkanı Ayşe Demir, istifalarla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Koltuklarda, makamlarda gelip geçicidir. Önemli olan ülkede yapılanlar ve ülkenin geleceğidir. Birçok seçim gördük ve yaşadık, fakat bu yaklaşan seçimler çok daha önemli ve başka bir seçimdir, normal seçim değildir. Aynı düşünceye sahip olduklarımızla aynı yolda yürümeliyiz. Bölünmek, yok olmaktır. Biz buna sebep olmak istemiyoruz. Bu sebeple laik Türkiye Cumhuriyeti’nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyerek bu ucube sistemden kurtulmak istiyoruz.

‘ÇOK ÜZGÜNÜM’

Yıkıcı olmak her zaman kolay olandır, zor olan yapıcı olmaktır. Üç beş kişinin lüks içinde sürdürdüğü hayatlarını izlemek yerine tüm Türkiye yurttaşlarının refah ve huzur içinde eşit bir yaşam hakkına sahip olması umuduyla yönetim kurulu üyelerimizle başkanlık görevimden istifa ediyorum. 20 yıldır değiştirilen eğitim sistemini, yok ettikleri adalet sistemini, bize emanet ülke geleceğini ayrı yolda yürüyerek düzeltemeyiz. Çok üzgünüm, hedef aynı birlik günüdür.”

(Haber Merkezi)

Cide’de tarihi an: İlk ameliyat gerçekleştirildi Cide’de tarihi an: İlk ameliyat gerçekleştirildi