Geçtiğimiz günlerde memleketi olan Taşköprü ilçemize gelen, Milli Gazete Reklam Koordinatörü ve 37haber.com haber sitesi imtiyaz sahibi Ertuğrul Köse, ofisimizi ziyaret etmişti.
Gerçekleştirdiği ziyaret sonrası Kastamonu ile alakalı yazısını kaleme alan Köse, Taşköprü Postası Gazetesi'nden de bahsetti.

Kastamonulu Bakan Yumaklı, Taşköprü’ye geliyor! Kastamonulu Bakan Yumaklı, Taşköprü’ye geliyor!

Köse, yazdığı yazı da;
"Taşköprümüzün önemli bir değeri olan ve yaptığı haber ve atılımlarla adından sıkça bahsettiren ‘Taşköprü Postası’nı; Tesadüf odur ki 2014 Taşköprü Belediye Başkanlık Seçimlerinde benim seçim bürom olan yeni yerlerinde ziyaret ederek hasbihal edip ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.
Uzun yıllardır tanıdığım güler yüzlü çok değerli Mehmet Tuğcu kardeşimi ve yeni tanıştığım Oğuzhan Erdoğan kardeşimin misafirperverliği için haseten teşekkür eder, Taşköprü Postasına yayın hayatında her daim başarılar dilerim.
Özellikle Genç kardeşim Taşköprü Postası muhabiri Oğuzhan Erdoğan’ı çok heyecanlı ve çok istekli görmek beni memnun etti. 37 Haber olarak bundan sonra Taşköprü Postası ile işbirliği noktasında görüşmelerimiz sürecek. Mehmet Tuğcu kardeşim her zaman nazik ve güler yüzlü, kadirşinas ve de ikram sever bir dostumuz. Uzun zamandır yoğunluktan yanına uğrayıp çayını içemiyordum bu kez çayını içip muhabbet edebildik…" dedi.

Haber: Oğuzhan ERDOĞAN