Taşköprü’lü Öğrenciler TALES Finalinde! Taşköprü’lü Öğrenciler TALES Finalinde!

Kermesin Geliri Depremzede Ailelerine Bağışlanacak

Taşköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağlı Aile Destek Merkezi'nde 55 kursiyerin yaptığı ürünler görücüye çıkacak.
Cuma günü saat: 14:00’da Taşköprü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan kermeste 55 kursiyerin yaptığı ürünler, satışa sunularak elde edilen gelirler ilçede bulunan depremzede ailelere ve depremzede ailelerinin ücretsiz kullandığı sosyal markete bağışlayacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Halil Çelik, “Bünyemize bağlı, Aile Destek Merkezimizde kurs alan 55 kursiyerimizin el emeği, göz nuru yaptığı tel kırma, kokulu taş ve biblolar açacağımız kermesimizde satışa sunularak, kermeste elde ettiğimiz gelirlerimizi ilçemizde bulunan depremzede ailelerimiz ve gene bünyemize bağlı depremzede ailelerimizin ücretsiz faydalandığı sosyal marketimize aktaracağız. Ayrıca, salı günleri ve cuma günleri ilçemizde kurulan, pazarlarda stant açarak yaptığımız satışlarımızın gelirlerini ise kursiyerlerimize vereceğiz” dedi.
Çelik, el sanatları, çarşaf bağlama ve iğne oyası gibi kurslarımız ise önümüzdeki günlerde açılarak günden güne büyüyerek, büyük bir aile olma yolunda ilerlediklerini belirterek, kermese tüm Taşköprü halkını davet etti.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ