Taşköprü ilçemize bağlı Ethem Mahallesi’nde yaşayan ve çiftçilik ile uğraşan Demir ailesinin düveleri kaybolmuştu.
Her gün olduğu gibi geçtiğimiz Pazartesi günü de hayvanlarını otlatmak için ahırdan çıkartan Mustafa Demir, akşam üzeri hayvanlar geri döndüğü zaman bir hayvanın eksik olduğunu farketti.
Durumun farkına varır varmaz eşi ile birlikte kaybolan 13 aylık düveyi aramaya çıkan Demir, mahallede bulunan her yeri aradı.
Dört gün boyunca kayıp düveyi arayan Demir çifti, teker teker komşularıyla görüşerek düvesinin kaybolduğunu bildirip, gazetemize başvurarak bu konunun duyurulmasını da isteyerek polis ekiplerine şikayette bulundu.
Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte detaylı inceleme ve arama çalışmaları başlamasının ardından düve aynı mahallede yaşadığı bir komşusunun ahırında kulak küpeleri kesilmiş halde bulundu.
Günler sonra kayıp düvesini bulan Mustafa Demir, büyük şaşkınlık içerisinde bulduğu düveyi takrar kendi ahırına götürdü.
Kayıp düvenin bulunmasından sonra gazetemiz çalışanlarına ve polis ekiplerine teşekkür eden Demir, komşusundan şikayetçi olmadı. Konu hakkında konuşan Mustafa Demir'in eşi Kadriye Demir;
"Günler sonra düvemizi bulduğumuz için çok mutluyuz. Eslem adında bir Torunum var ve bu düveyi çok severdi benden bundan dolayı sürekli düveye Eslem diye seslenirim, Eslem'i bulmamıza yardım eden size ve polislere de çok teşekkür ederim Allah izden razı olsun." dedi.

Bakan Yumaklı'dan Taşköprü Postası'na sürpriz ziyaret! Bakan Yumaklı'dan Taşköprü Postası'na sürpriz ziyaret!

Özel Haber: Oğuzhan ERDOĞAN