Taşköprü’de 1 Günde 3 Program

Taşköprü’de temsili kaymakam değişimi Taşköprü’de temsili kaymakam değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili 2. sıra adayı Alperen Özmen, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve beraberindeki heyet, Alatarla esnafı ve Taşköprü Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.
14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi sahada çalışmalarını sürdüren Milletvekili adayı Özmen’in bugünkü durağı Taşköprü Bölgesi oldu.
Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yiğit, MHP ilçe Başkanı Rıdvan Uçar, Taşköprü Ülkü Ocakları Başkanı Av. Harun Uğur, MHP Belediye Meclis üyeleri ve Parti yönetimi ziyarette vatandaşlar ile bir araya geldi.

Milletvekili adayı Özmen ve Belediye Başkanı Çatal beraberindeki heyet ile Alatarla’da kurulan halk pazarı, Alatarla esnafı ve Alatarla Yeni Sanayi Sitesini ziyaret etti.
Daha sonra Taşköprü Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden heyet, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimin önemi belirterek oy istediler.
Yoğun bir program ile devam eden, Milliyetçi Hareket Partisi heyeti, daha sonra Kayadibi ve hamzaoğlu köyünde gerçekleşen toplantıda köylülerle bir araya geldi. Köyde tapılan toplantıya Milletvekili 1. Sıra adayı Emin Çınar’da katıldı.